Fionky štěňátka

13.02.2012 21:35

V loňském roce jsme se výstav neúčastnili a ani letos to nemáme v plánu.Naše Fionka -Corcaroli Life Joy mi splnila sen a je Českou šampionkou a tak memám dále potřebu ji tahat po výstavních kruzích, mým snem bylo dále se zúčasnit světové výstavy a to se mi také splnilo.

Fionka také odchovala dva vrhy štěňátek jejich otcem je Cotonbrie Redicuori-Rineček a všechna štěňátka nám dělají velkou radost a čest plemeni coton de Tuléar. Z prvního vrhu fenečka ÁJA je výborným rodiným společníkem a též se výborně prezentovala na výstavě, pejsek ALP -Jasper je nádherným exemplářem v milující rodině, mající neuvěřitelně krásnou a dlouhou srst, také je to veliký šikulka začínající s dogdancingem.

V druhém vrhu pejsek BART -Čiko je též veliký šikulka, účastní se seminářů dogdancingu a krásně se svou paničkou tančí, mají v plánu i agility. Fenečka BRIE -Máša je mazlíkem celé rodiny a velkou kamarádkou rotvajlerky Aničky se kterou si ráda hraje.Všechna štěňátka mají krásný sytý pigment a velmi kvalitní dlouhou a hustou srst.

Všem majitelům našich štěňátek děkujeme za péči a lásku s jakou naše cotoní miminka vymazlili.