Informace pro návštěvníky

05.10.2008 11:49

Dne 28.8. 2008 se nám narodila štěňátka.Otcem je úspěšný cotonek importovaný paní chovatelkou R. Točíkovou z Humpolce  Jch. Ch. Cotonbrie Redicuori  -Rinďa. Maminkou štěňátek je Corcaroli Life Joy    -Fionka, vždy výborná Res. CAC. Štěňátka vyrůstají v rodině s dítětem, jsou milá, přítulná a k odběru budou okolo 25.10.2008  Smlouva, očkování a odčervení je samozřejmostí, štěňátka budou též čipována a mít mezinárodní pas.Cena dohodou.

Psí mimča se narodila 28.8.200á přesně dva měsíce po nakrytí.                                                                                                                             První se narodil pejsek Ajk v 9,15h porodní váha 300g, bílý se znaky                                                                                                                   Druhý se narodil také pejsek Alp v 10,00h porodní váha 275g, bílý se znaky                                                                                                          Třetí se narodila Ája v 10,45h porodní váha 250g, bílá

 

 

  • Tak naše psí miminka mají nový domov. První šla k novým majitelům Ájinka a to až do Ostravy. Bydlí u moc hodných mladých lidí, kterí se s ní chystají na agility a hlavně na výstavy.Přejeme Martince, Lukášovi a Ájince mnoho štěstí a radosti s novým psím kamarádem. Druhý šel k novým páníčkům Ajký, bydlí nedaleko Berouna ve vesničce u hodných lidí.Mladí lidé, kterří již mají 8-měsíčního cotonka ho koupili svým rodičům a dle fotek se Ajk ihned seznámil s novými kamarády a je šťasten.I této rodině přejeme mnoho radosti s psím čumáčkem na klíně. No a náš třetí mazlíček Alpík šel k velice hodným lidem dělat radost, mazlit se s nimi a hrát si.Allpíček zůstal neblíže k nám a to v Praze.Přejeme i jemu a jeho páníčkům málo starost ía mnoho psí radosti.Se všemmi jsme v kontaktu a máme i fotečky štěňátek a tímto novým majitelům děkujeme, že nám podávají zprávy o jejich mazlíčcích a dělí se s námi o radost ze psích kamarádů.